Έξαλλη η Σακίρα με τον Πικέ για το τρυφερό τετ α τετ με τη νέα σύντροφό του

Έξαλλη η Σακίρα με τον Πικέ για το τρυφερό τετ α τετ με τη νέα σύντροφό του

Ο Ζεράρ Πικέ, μετά το διαζύγιό του με την Σακίρα, δεν κρύβει τον έρωτά του με τη νέα του σύντροφο.

Έξαλλη η τραγουδίστρια από τις κοινές τους εμφανίσεις αφού ο ποδοσφαιριστής φαίνεται να… αθέτησε έναν βασικό όρο του χωρισμού τους.

 Ο Ζεράρ Πικέ εμφανίστηκε στο Summerfest Cerdanya μαζί με την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, η οποία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φέρεαι φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων που εργάζεται για τον όμιλο επενδύσεων και αθλητισμού και τα μέσα ενημέρωσης του Ζεράρ Πικέ.

 Οι εμφανίσεις τους έφτασαν και στη Σακίρα που έγινε έξαλλη, καθώς φαίνεται πως το ζευγάρι αδιαφορεί για τα αδιάκριτα βλέμματα. Τα δημοσιεύματα μάλιστα αναφέρουν πως ενδεχομένως να ήταν να σχέση από τον Ιούνιο, αλλά να μην ήθελαν να το δημοσιοποιήσουν.

 Σύμφωνα με την Daily Mail, η Σακίρα είναι εκνευρισμένη γιατί μαζί με τον ποδοσφαιριστή είχαν αποφασίσει ότι για τουλάχιστον ένα χρόνο από την έκδοση του διαζυγίου την 4η Ιουνίου, δεν θα έκαναν καμία δημόσια εμφάνιση με κάποιον σύντροφο, ώστε να προστατέψουν την οικογένεια τους.

 «Είναι πολύ θυμωμένη που βλέπει τον πατέρα των παιδιών της με την κοπέλα του δημόσια», ανέφερε πηγή από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Σακίρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα