Μπιμπίλας για Κωνσταντίνο Τζούμα: Ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος με βιτριολικό χιούμορ

Μπιμπίλας για Κωνσταντίνο Τζούμα: Ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος με βιτριολικό χιούμορ

Συγκινούν τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

«Ήταν ένας ευφυής άνθρωπος με απίστευτο καυστικό χιούμορ, βιτριολικό», είπε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως παρουσιάζει ρεπορτάζ στο megatv.com οι δύο τους είχαν συνεργαστεί μαζί στο θέατρο και στο σινεμά, ενώ η γνωριμία τους έγινε στη θρυλική «Πορνογραφία» του Μάνου Χατζιδάκι.

«Αυτό που θα θυμάμαι πάντα ήταν το πόσο ευχάριστος ήταν στη συντροφιά. Ακόμα και στο σπίτι που ερχόταν ήταν μία όαση χιούμορ και χαράς. Αυτό έχω να θυμάμαι από τον Κωνσταντίνο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πόσο είχε στενοχωρηθεί με την τροπή που είχαν πάρει οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα πάνω στο θέμα των γυναικοκτονιών.  «Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα», είχε αναφέρει στο παρελθόν ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Τον πίεζαν να μιλήσει και γίνονταν συνεχή ατοπήματα μέσα από τις εκπομπές. Ένιωθα πολύ αμήχανα με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Το ατόπημα δεν το λέω για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, αλλά για το πως χρησιμοποιήθηκε από τις εκπομπές η λάθος έκφραση», ξεκαθάρισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα