Λάκης Λαζόπουλος για #metoo: Η ιστορία αυτή κρύβει αλήθεια, θα καθαρίσει ο χώρος μας

Λάκης Λαζόπουλος για #metoo: Η ιστορία αυτή κρύβει αλήθεια, θα καθαρίσει ο χώρος μας

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στην τηλεθέαση που είχε το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και το κατά πόσο αυτό ήταν κάτι που τον πίεζε.

 «Δεν είχα κανένα άγχος για τα νούμερα κι επειδή δεν είχα άγχος μπορεί να γίνονταν αυτά. Όταν έφυγα από το Mega κι ήμουν ο Mister 60-70% και μετά έκανα 9% και μέσα σε ένα χρόνο πήγε στο 13%, δεν σκέφτηκα ότι τώρα έγινα λιγότερο καλός. Προσπάθησα να το βελτιώσω κι ήμουν σε ένα κανάλι, το οποίο δεν το έβλεπαν κι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει ο θεατής συνήθειες» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στο Open.

 «Ό,τι λέγεται, πάντα παίζεται. Μπορείς να πεις τη θέση σου, τη σχέση αλλά δεν μπορείς να μην παίξεις κάτι. Σίγουρα όταν γίνεται αυτή η ιστορία, κρύβει αλήθεια. Επειδή τα γεγονότα έχουν γίνει παλιά, μπορεί να μη θυμόμαστε λεπτομέρειες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά δεν έγιναν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ζητούν λεφτά. Δηλαδή γιατί να ξεσηκωθεί ένας ολόκληρος κλάδος; Θα ερευνήσουν αυτό που υπάρχει κι αυτό που δεν είναι καθαρό θα φύγει για να μείνει το καθαρό. Παράλληλα ο δικός μας χώρος θα έχει καθαρίσει» συμπλήρωσε για το Me Too.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO