Δεν θέλω να επικοινωνήσω με την Ελπίδα Νίνου, χθες είπαμε κάποιες κουβέντες

Δεν θέλω να επικοινωνήσω με την Ελπίδα Νίνου, χθες είπαμε κάποιες κουβέντες

Όσο ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένει την εξέλιξη και την κατάληξη της δίκη του, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, βρίσκεται αθόρυβα στο πλευρό του. Όπως μετέφερε στην Super Κατερίνα η Άννα Ζηρδέλη: «Δεν συζητά με κανέναν. Βρίσκεται έξω από την αίθουσα προσηλωμένη σε όλη τη διαδικασία. Δεν μπορεί να μπει μέσα γιατί είναι μάρτυρας. Ενημερώνεται συνεχώς από τους δικηγόρους για όλες τις εξελίξεις. Στα διαλείμματα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη μαζί με τον γιο τους Δημήτρη και είναι εκεί για να τον στηρίξουν αθόρυβα και στωικά».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος υπήρξε οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, εξομολογήθηκε τα εξής: «Το τελευταίο διάστημα δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί της, αποφεύγω επειδή είμαστε και οι δύο μάρτυρες στη δίκη.

Χθες ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Επειδή είναι και η Ελπίδα άνθρωπος της ζωής μου και έχουμε ζήσει μαζί στιγμές οικογενειακές, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτά, θα μιλήσω στο δικαστήριο μόνο. Το κλίμα μεταξύ μας ήταν σχεδόν καλό. Εμένα με έβαλαν μάρτυρα υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ…

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr