Γιάννης Σαββιδάκης: Δεν ξέρω γιατί διακόπηκαν Της Ελλάδος τα παιδιά - Ήταν θέμα παραγωγής και Μπέζου

Γιάννης Σαββιδάκης: Δεν ξέρω γιατί διακόπηκαν Της Ελλάδος τα παιδιά - Ήταν θέμα παραγωγής και Μπέζου

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε στο Πάμε Δανάη», για την καριέρα του, την συμμετοχή του σε επιτυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και για το ενδεχόμενο μίας παρουσίασης εκπομπής.

«Η πρώτη μου επαφή με το ευρύ κοινό ήταν στη Eurovision με τη Φανή Πολυμέρη. Τραγουδήσαμε για λογαριασμό της Κύπρου. Πήραμε την 11η θέση. Την προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει η Celine Dion και τραγούδησε μπροστά μας. Τότε έρχονταν τα γράμματα των θαυμαστριών με τις σακούλες και τα απαντούσα όλα. Έγραφα τις αφιερώσεις», ανέφερε αρχικά.

Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» ο τραγουδιστής είπε πως, «από τη σειρά “Της Ελλάδος τα παιδιά” θυμάμαι ότι ήταν ένα χάος στα γυρίσματα. Υπηρετούσα τότε στο ναυτικό. Με βοηθούσε ο διοικητής μου για τα γυρίσματα, μου έδινε κάποιες άδειες, γιατί έβλεπε ότι υπάρχει μια καριέρα. Πήγαινα και κοιμόμουν στους θαλάμους με τα κρεβάτια που φαίνονται στη σειρά. Περάσαμε πολύ ωραία με τον Κώστα Ευριπιώτη. Ήταν από τους πιο αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους. Τον έχω χαρακτηρίσει “μπαξέ”».

«Έβαλα πάρα πολλά δικά μου στοιχεία στη σειρά. Ο Γιάννης Μπέζος με ρωτούσε πολλές φορές “εδώ, τι να κάνουμε;”. Το χριστουγεννιάτικο γύρισμα έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου. Έκανα έναν τραγουδιστή, φορούσα καμπάνες κοτλέ. Δε θα ξεχάσω τις βλακείες που έκανα και το πώς πέρασε αυτό στον κόσμο», πρόσθεσε.

Για το τέλος της σειράς, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σαββιδάκης.

«Δεν ξέρω γιατί διακόπηκε η σειρά. Ήταν θέμα παραγωγής και Γιάννη Μπέζου. Θα έπρεπε να είχε συνεχιστεί η σειρά. Ήταν σαν να ξεκινούσαν τα «Φιλαράκια» και να σταματούσαν τη δεύτερη σεζόν. Πιστεύω ότι η σειρά θα μπορούσε να έχει το εκτόπισμα που έχουν τα “Φιλαράκια”. Μετά το τέλος της σειράς, ήρθαν τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν τις αποδέχτηκα. Απέρριψα τρεις τουλάχιστον», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής και επεσήμανε πως θα ήθελε να παίξει σε ταινία και μάλιστα να… κερδίσει και Όσκαρ!

«Οι καριέρες δε φτιάχνονται μόνο με τα “ναι”. Φτιάχνονται και από τα “όχι” «Θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια ταινία και αν είναι δυνατόν να πάρω και Όσκαρ. Σε αγγλόφωνη ή ελληνόφωνη ταινία», τόνισε.

«Έχω παρουσιάσει format για συγκεκριμένη εκπομπή στην τηλεόραση», σχολίασε.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης, τέλος μίλησε και για το νεό project του.

«Το project “diSettia” είναι αμιγώς αγγλόφωνο, είναι τραγούδια που έχω γράψει μουσική και στίχο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα