Πέτρος Φιλιππίδης: Αρχίζει σήμερα η πολύκροτη δίκη χωρίς τον ηθοποιό – Το πρόβλημα υγείας

Πέτρος Φιλιππίδης: Αρχίζει σήμερα η πολύκροτη δίκη χωρίς τον ηθοποιό – Το πρόβλημα υγείας

Στο Πρωτοδικείο έφτασαν πριν από λίγο για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ´ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Εβελίνα Παπούλια, η Ζέτα Δούκα και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στο εδώλιο ο Πέτρος Φιλιππίδης για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Δεν θα παρασταθεί στο δικαστήριο ο ηθοποιός λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Μία ακόμη υπόθεση από αυτές που έφθασαν στην Δικαιοσύνη μετά το κίνημα MeToo που εκδηλώθηκε, πριν από ένα χρόνο, από θύματα σεξουαλικής βίας, ανοίγει σήμερα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ενώπιον του οποίου καλείται να λογοδοτήσει για βαρύτατες πράξεις ο επιφανής ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο καλλιτέχνης, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από εμβληματικούς κωμικούς ρόλους που ερμήνευσε, είναι αντιμέτωπος με τρεις κατηγορίες βαριάς σεξουαλικής βίας, σε βάρος γυναικών συναδέλφων του, για τις οποίες κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Ιούλιο.

Σύμφωνα με πληροφόρηση από την πλευρά του κατηγορούμενου, ο ηθοποιός, που έχει μεταφερθεί εδώ και μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού από το κατάστημα Τριπόλεως, δεν θα βρίσκεται σήμερα στην δικαστική αίθουσα, ενώ η υπεράσπισή του επικαλούμενη σοβαρό παθολογικό πρόβλημα υγείας του καλλιτέχνη θα αιτηθεί στο δικαστήριο την διακοπή της δίκης για λίγες ημέρες.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα