Νένα Μεντή: Ζούσα από την πόκα – η Ρένα Βλαχοπούλου είναι τσικό μπροστά μου

Νένα Μεντή: Ζούσα από την πόκα – η Ρένα Βλαχοπούλου είναι τσικό μπροστά μου

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νένα Μεντή παραδέχεται δημόσια την «έφεσή» της στην χαρτοπαιξία. Με αφορμή την παράσταση «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου», αφιερωμένη στη ζωή της διάσημης στιχουργού, στην οποία «μεγαλούργησε», η ηθοποιός αναφέρθηκε πολλές φορές στο πάθος της για τα χαρτιά. Πότε όμως με τόσες λεπτομέρειες και χιούμορ.

Μιλώντας στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο, καθισμένη αναπαυτικά στον καναπέ του «Στούντιο 4», η Νένα Μεντή μίλησε για την ανάγκη της να επισκέπτεται ξανά και ξανά τον ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, που την σφράγισε υποκριτικά, και αναφέρθηκε φυσικά στην διφορούμενη σχέση της με το θέατρο και στην αγάπη της για την πόκα.

Πιο πολύ στάθηκε στην περίοδο που είχε εγκαταλείψει το σανίδι κι είχε βρει καταφύγιο στο Πόρτο Χέλι, όπου είχε ανοίξει μπουτίκ. 
Τελικά, και τη μπουτίκ έκλεισε, και το Πόρτο Χέλι εγκατέλειψε και στο θέατρο επανήλθε. Το τελευταίο συνέβη επειδή, ένα χρόνο μετά από την φυγή της από την Αθήνα έκανε τον γιο της και είχε άμεση ανάγκη από χρήματα....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα