Πάνος Νάτσης: Το τελευταίο χειροκρότημα - Τραγικές φιγούρες οι αδελφές και η σύντροφός του

Πάνος Νάτσης: Το τελευταίο χειροκρότημα - Τραγικές φιγούρες οι αδελφές  και η σύντροφός του

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι και θαυμαστές στον ηθοποιό Πάνο Νάτση που έφυγε από τη ζωή στα 31 του χρόνια μετά από τροχαίο δυστύχημα 

Η κηδεία έγινε στο νεκροταφείο του Σχιστού. Μεταξύ τους βρισκόταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Σοφία Μανωλάκου ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο Τάκης Ζαχαράτος και δεκάδες άλλοι ηθοποιοί.

 Τραγικές φιγούρες οι αδελφές του ηθοποιού αλλά και η σύντροφός του. Η μητέρα του ακόμη δεν γνωρίζει για τον θάνατο του γιου της.

«Δεν νομίζω ότι χωράνε λόγια για να εκφράσω τη θλίψη μου, ήταν ένα πλάσμα υπερταλαντούχο, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος και ένα πλάσμα που εέιχε ποοολλή αγάπη για τους άλλους», λέει συγκινημένος ο Τάκης Ζαχαράτος. 

«Ο Πάνος ήταν μια ελπίδα για το θέατρο, ένας σπουδαίος ηθοποιός με μια λαμπρή καριέρα που ξεκίναγε. Ήταν ένα παιδί μάλαμα», είπε για τον Πάνο Νάτση, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Πολύ απρόσμενα μας την έκανε. Μας την έκανε ο Πάνος μας. Ήταν χαρούμενος, αισιόδοξος, ήταν η χαρά της ζωής πραγματικά», λέει με δάκρυα στα μάτια η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα