Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Γιατι δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση;

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Γιατι δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση;

Καλεσμένος στην Ελένη βρέθηκε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα, τη ζωή του και εξήγησε τον λόγο που δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση. 

Είμαι καλά, είμαι ήσυχα, μετά από 4 χρόνια που το ξυπνητήρι χτυπούσε στις 05.00, φέτος είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Όσο μου άρεσε η χαλάρωση, άλλο τόσο μου έλλειπε και όλο αυτό που υπήρχε, το ξύπνημα, οι υποχρεώσεις. Πλέον είμαι στη φάση της απόλαυσης, έχω μόνο το θέατρο το βράδυ.

Όπως λέει ο ίδιος, είναι γέννημα θρέμμα του κέντρου της Αθήνας στο οποίο και μένει.

«Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να φύγω εκτός κέντρου. Δεν οδηγώ οπότε το κέντρο είναι μια safe λύση. Δε έχω την οδική συμπεριφορά, έχω βιώσει ένα πολύ άσχημο τρακάρισμα αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν οδηγώ. Χρησιμοποιώ πολύ ταξί, παλιότερα χρησιμοποιούσα και ΜΜΜ».

Και συμπληρώνει:

«Αν καταπιεζόμουν θα οδηγούσα αλλά δε μου έλειψε ποτέ τίποτα. Με το ζόρι δε γίνεται τίποτα. Σίγουρα θέλω να υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης, να ξεφεύγω».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για τα social media που χρησιμοποιεί.

«Χρησιμοποιώ το Instagram. Θέλω να είναι κάτι σαν άλμπουμ φωτογραφιών, όχι να ανεβάζω συνέχεια τα πάντα. Σε σχόλια και μηνύματα απαντώ αλλά όχι πάντα. Είναι ανέφικτο να απαντάς σε όλα».

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση η «Ποντικοπαγίδα» στο θέατρο Νέος Ακάδημος.

«Τοποθετείται στην Ελλάδα του ’90 και είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την αγάπη και την προσέλευση του κόσμου. Μου αρέσει πολύ και ο τρόπος που έχει δομηθεί, έχει μέχρι το τέλος αγωνία και σασπένς, δε σου πάει το μυαλό στο ποιος είναι ο δολοφόνος».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα τον βλέπαμε φέτος και στην τηλεόραση.

«Ήταν φέτος να είμαι σε μια σειρά, αλλά λόγω κακής συνεννόησης των συντελεστών ακυρώθηκε τελευταία στιγμή».

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα