Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ

Γιάννα Αγγελοπούλου: Είμαι 66 ετών, τα έχω κάνει όλα, εκτός από λίφτινγκ

Στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, και μίλησε για τα φοιτητικά της χρόνια, την ηλικία της, για το πώς λειτουργεί ως εργαζόμενη μητέρα, καθώς και  για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. 

Όταν ρωτήθηκε για το πώς ήταν η φοιτητική της ζωή, είπε πως ήθελα να ανακαλύψω κι εγώ τον κόσμο, να τον αλλάξω. Ατέλειωτα ξενύχτια στη Θεσσαλονίκη

Στη συνέχεια, της έδειξαν μια φωτογραφία της, από τότε που ήταν μαθήτρια στο Γυμνάσιο, με τη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη να σχολιάζει: «Αθωούλα, παχουλούλα, σε Θηλέων Γυμνάσιο. Ηθελα να είμαι πρώτη μαθήτρια, δεν τα κατάφερνα πάντα, η αδελφή μου ήταν πολύ καλύτερη, τοπ».

Έπειτα, αναφερόμενη στη μητέρα της, είπε πως «ήταν πολύ γλυκιά, αλλά πολύ αυστηρή. Ήθελε να είμαι καλή σε όλα. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ διαφορετικός. Ηταν πολύ μεγαλύτερος από τη μαμά μου, την είχε ερωτευτεί».

Οι τύψεις της ως εργαζόμενη μητέρα
Όπως είπε, «κατέβηκα στην Αθήνα, παντρεύτηκα, έκανα την Καρολίνα μου, που είναι ένα πολύ απαιτητικό παιδί, σαν τη μαμά της».

Μάλιστα, ως εργαζόμενη μητέρα, δήλωσε πως «είχα τύψεις και δεν φεύγει ποτέ αυτό. Και είχαμε μια συμφωνία ώστε μια φορά την εβδομάδα να την παίρνω από το σχολικό και να φάμε μαζί. Την έφερναν και στο γραφείο για δύο ώρες, να παίξει».

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα