Δημόσια συγγνώμη από τον Θεοφάνους στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Δημόσια συγγνώμη από τον Θεοφάνους στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

ο δρόμο της δημόσιας συγγνώμης επιλέγει ο Γιώργος Θεοφάνους μετά τις σφοδρές αντιδράσεις της οικογένειας του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη στα όσα είπε ο συνθέτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που αφορούσαν σε συμπεριφορά της Αθηνάς Παντελίδη, απέναντί του.

 Ο κ.Θεοφάνους, χωρίς να ανασκευάσει ως προς το περιεχόμενο των δηλώσεών του, εντούτοις αναγνωρίζει ότι «έκανε λάθος και αναφέρθηκε σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στενοχώρησαν».

Λέει μάλιστα, σε αναρτήσεις του στο twitter πως αν μπορούσε θα ανακαλούσε τις δηλώσεις του, αφού «η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος». Μάλιστα, ο Γιώργος Θεοφάνους, που προχώρησε στη δημόσια συγγνώμη λίγες ώρες αφότου η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή έκανε γνωστές τις προθέσεις της να προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή σε βάρος του, σημειώνει ότι από την πλευρά του η υπόθεση κλείνει εδώ, ενώ δεν παραλείπει να θυμίσει ότι είχε γνωρίσει τον Παντελή Παντελίδη στα πρώτα του βήματα στη μουσική και είχε ενθαρρύνει το πάθος του με τη μουσική.

Διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα