Μαρία Κορινθίου: Προκαλώ επειδή έχω μεγάλο στήθος, τι να κάνουμε τώρα;

Μαρία Κορινθίου: Προκαλώ επειδή έχω μεγάλο στήθος, τι να κάνουμε τώρα;

Στη συνεργασία της με τον σύζυγό της, στη σχέση της με το παιδί της το οποίο επιθυμεί να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα των γονέων της, αλλά και τις αντιδράσεις που κατά καιρούς προκαλεί στα social media αναφέρθηκε η Μαρία Κορινθίου. 

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αρκετό καιρό πριν νοσήσει από κορονοϊό τόσο η ίδια όσο ο σύζυγος και το παιδί της, η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα με την αμεσότητα και ειλικρίνεια που τη διακρίνουν. 

Με τον Γιάννη είμαστε 14 χρόνια μαζί. Συνεχίζεται για τρίτη σεζόν το Jordan, αυτό το έργο συγκαταλέγεται ως ο πιο σπουδαίος και δύσκολος μονόλογος στο θέατρο. Μπορώ να πω ότι ετοιμάζουμε κι άλλα πράγματα. Εγώ είμαι ανήσυχο πνεύμα όπως με ξέρουν και με τον Γιάννη τώρα έχουμε μαζί την εταιρεία παραγωγής, κάνουμε μαζί όλα αυτά που μας ευχαριστούν και κάνουμε πολύ συγκεκριμένα βήματα. Ετοιμάζουμε ωραία πράγματα… είπε για τη σχέση και συεργασία της με τον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε ότι η κόρη τους Ισμήνη επιθυμεί να βαδίσει στα χνάρια τους επαγγελματικά.

Η Ισμήνη είναι 13 χρονών και σχεδόν με έχει φτάσει το ύψος. 

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα