Μάρω Κοντού: Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα

Μάρω Κοντού: Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα

H Μάρω Κοντού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μega και μίλησε για την συμμετοχή στη σειρά Η γη της ελιάς, αλλά και για ένα περιστατικό που την πείραξε πολύ. Κάποια sites έγραψαν ότι βγάζει αρκετά χρήματα και παίρνει βουλευτική σύνταξη.

Δεν παίρνω βουλευτική σύνταξη, ήμουν μόνο δύο χρόνια βουλευτής. Έγραψαν ότι παίρνω πνευματικά δικαιώματα από τις ταινίες 3.000 το μήνα, είναι 3.000 το χρόνο. Και η βουλευτική σύνταξη είναι 700 ευρώ. Με πείραξε πάρα πολύ, έγινα έξαλλη. Με έβριζαν και με κατηγορούσαν. Σήμερα είμαι θυμωμένη. Έγραψα στον καθένα που έγραψε τα κακά λόγια ‘κάνετε λάθος, είστε ανόητοι’. Νομίζανε ότι βγάζω πολλά λεφτά και ο τρόπος μου με μαλώνανε και με χαρακτηρίσανε με έκανε τούρκο. είμαι 60 χρόνια κλεισμένα στο θέατρο. Και δεν έχω πειράξει άνθρωπο. Έγινα τρελή γιατί δεν υπάρχει πιο ειλικρινής άνθρωπος από εμένα.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στη σειρά η ίδια δήλωσε «Είναι το πρώτο μου σήριαλ εδώ και δεκαετίες και είμαι πολύ χαρούμενη. Το φοβήθηκα λίγο στην αρχή. Με ανακούφισε ότι έμαθα ότι θα είμαι γκεστ σταρ. Τη χαρά άρχισε να την έχω όταν μπήκα στο γύρισμα. Είχα πολλά ερωτηματικά. Μπορεί αυτή η αποχή ετών. Όταν κάνεις δουλειές νέα και έχεις αυτόν τον ενθουσιασμό είναι όλα καλά. Όταν μεγαλώνεις και μπαίνει η λογική… άστα. O δισταγμός έφυγε στο πρώτο γύρισμα. Έχουν προχωρήσει πάρα πολύ τα τεχνικά μέσα. Είναι όλα καινούργια και ο Γεωργίου έχει μια ηρεμία. Είναι πολύ εργατικός και πανέξυπνος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO