Ναταλία Τσαλίκη: Οι ηθοποιοί μιλήσαμε πολύ, εκτεθήκαμε πολύ

Ναταλία Τσαλίκη: Οι ηθοποιοί μιλήσαμε πολύ, εκτεθήκαμε πολύ

Νομίζω ότι οι παρατηρήσεις μου ήταν τόσο όσο έπρεπε. Περισσότερο δεν ήθελα να πω κάτι. Δεν χρειάζεται. Μιλήσαμε πολύ, εκτεθήκαμε πολύ, δεν έχει νόημα να μιλάμε. Σημασία έχει τώρα τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα και τι θα γίνει

Στην τηλεόραση του Alpha μίλησε για τη ζωή της και για τις τοποθετήσεις της σε όσα απασχόλησαν το χώρο του θεάματος, η ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις επαναστάσεις που έχει κάνει στην προσωπική της ζωή καθώς και στις παρεμβάσεις της στα στα social media για το χώρο του θεάτρου.

«Η πρώτη μου επανάσταση έγινε όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο και ο πατέρας μου είχε αντιρρήσεις γιατί ήταν της ακαδημαϊκής άποψης, ήθελε να με δει επιστήμονα» ανέφερε η ίδια.
 
«Η δεύτερη ήταν όταν κάποια στιγμή στη ζωή μου συνειδητοποίησα πως ούσα μητέρα παραγκωνίζω πιο πολύ τον εαυτό μου. Βάζω δηλαδή σε πρώτη θέση τον σύζυγο και το παιδί και μετά εμένα», συνέχισε.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου  για τις τοποθετήσεις της στα social media η Ναταλία Τσαλίκη τόνισε: «Νομίζω ότι οι παρατηρήσεις μου ήταν τόσο όσο έπρεπε. Περισσότερο δεν ήθελα να πω κάτι. Δεν χρειάζεται. Μιλήσαμε πολύ, εκτεθήκαμε πολύ, δεν έχει νόημα να μιλάμε. Σημασία έχει τώρα τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα και τι θα γίνει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα