Θετικός και ο Μαρίνος Κόνσολος στον κορονοϊό - Η κατάσταση της υγείας του

Θετικός και ο Μαρίνος Κόνσολος στον κορονοϊό - Η κατάσταση της υγείας του

Ακόμη μια απουσία λόγο κορονοϊού μετρά το J2US, καθώς και ο Μαρίνος Κόνσολος διαγνώστηκε θετικός στον ιό και βρίσκεται σε καραντίνα.

Να θυμίσουμε πως ένα από τα ζευγάρια που δεν είδαμε να διαγωνίζονται εχθές στο show ήταν η Ελένη Δήμου με τον Μαρίνο Κόνσολο. Η γνωστή τραγουδίστρια μερικές μέρες πριν είχε αποκαλύψει πως είναι θετική στον ιό.

Την είδηση πως έχει covid, γνωστοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής.

Πιο συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την απουσία του από το τελευταίο live του J2US, ο Μαρίνος Κόνσολος έγραψε πως «από χθες έχω λάβει άπειρα μηνύματα από όλους εσάς! Θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας. Είμαι θετικός όντως στον κορωνοϊό και κάνω κανονικά την καραντίνα μου στο σπίτι μόνος μου χωρίς να βάλω σε κίνδυνο φίλους και συνεργάτες. Γι’ αυτό και η απουσία μου χθες από το Live».

 «Tα συμπτώματά μου είναι ήπια και ελεγχόμενα. Είμαι full εμβολιασμένος και αυτό φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο ότι περνάω τον ιό σαν μια απλή γρίπη, βάσει των γνωματεύσεων των γιατρών μου. Σας ευχαριστώ και πάλι για το τόσο ενδιαφέρον. Και να θυμάστε, ο ιός είναι εδώ και δεν παίζει καθόλου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας».

 «Θεού θέλοντος τα λέμε το επόμενο Σάββατο live στις 20.00 από τον Alpha» κατέληξε ο ηθοποιός στο μήνυμα του.