Νικολέττα Καρρά για Φιλιππίδη: Λένε ψέματα όσοι υποστηρίζουν πως δεν ήξεραν

Φυσικά και είχα ακούσει, αν πει κάποιος ότι δεν είχε ακούσει σ’ αυτήν τη δουλειά θα πει ψέματα Εγώ είχα ακούσει κάποια πράγματα, δήλωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Νικολέττα Καρρά, όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ή και για κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου και χαρακτήρισε άδικη για τους συναδέλφους της την απόφαση να μην προβάλλονται σε επανάληψη σειρές που πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Όπως τόνισε η Νικολέττα Καρρά, μιλώντας στο Mega: «Είναι άδικο για τους υπόλοιπους συναδέλφους. Υπάρχει και ο “Διόνυσος” από τον οποίο παίρνουμε κάποια δικαιώματα, είναι κρίμα, είναι άδικο για τους υπόλοιπους».
 
Όσον αφορά στην υπόθεση κακοποιήσεων, η γνωστή ηθοποιός σημείωσε: «Φυσικά και είχα ακούσει, αν πει κάποιος ότι δεν είχε ακούσει σ’ αυτήν τη δουλειά θα πει ψέματα… Εγώ είχα ακούσει κάποια πράγματα. Δεν ήξερα λεπτομέρειες. Κάποια πράγματα με σόκαραν και εμένα, ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό που έγινε. Εμένα με στεναχώρησε πάρα πολύ, εκείνη την περίοδο με είχε πιάσει το στομάχι μου. Έλεγα “τι άλλο θα ακούσουμε, τι άλλο θα συμβεί!».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα