Κατσαφάδου: Την περίοδο των φωτιών φτιάχναμε κρέμες για τα εγκαύματα των πυρόπληκτων

Την περίοδο που καιγόταν η Ελλάδα η Ελλάδα, η επιχείρησή μου έφτιαχνε μόνο κρέμες για τα εγκαύματα που μοίραζα στους πυρόπληκτους.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα γκουντ», όπου μίλησε για την προσφορά της στις φωτιές, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σχολείο, στην επιχείρησή της ενώ αποκάλυψε και τη σχέση που έχει με τους άντρες

Την περίοδο των φωτιών η επιχείρηση της έφτιαχνε κρέμες για τα εγκαύματα των πυρόπληκτων

Μίλησε τη βοήθεια που πρόσφερε κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών του Αυγούστου υπογράμμισε: «Την περίοδο που καιγόταν η Ελλάδα η Ελλάδα, η επιχείρησή μου έφτιαχνε μόνο κρέμες για τα εγκαύματα που μοίραζα στους πυρόπληκτους».

«Έχω βραβευτεί πολλές φορές, αλλά δεν παρέλαβα τα βραβεία γιατί πάθαινα κρίσεις πανικού όταν βρισκόμουν ανάμεσα σε κόσμο. Ήμουν ολομόναχη και χωρίς στήριγμα όταν παραιτήθηκα από μια καλή φαρμακευτική για να κάνω το όνειρό μου. Έμενα μόνη στα δυτικά προάστια και κοιμόμουν στο πάτωμα. Δεν είχα ούτε μίξερ και εκχύλιζα μόνη μου τα βότανα με κουτάλες», είπε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είπε στη συνέχεια: «Η πρώτη μου δοκιμή για κρέμα ήταν σε μια πανέμορφη κυρία, που τελικά της άρεσαν τα προϊόντα μου και μου ζήτησε άλλα τρία βαζάκια. Η μαμά μου ήταν Μανιάτισσα και ήταν αυστηρή, έβαζε ψηλά τον πήχη και είχε αδυναμία στα αγόρια της οικογένειας. Μου έκαναν μπούλινγκ από μικρή για το επίθετό μου που είναι “Μαλακοδήμου” και αποφάσισα να κρατήσω της μητέρας μου, Κατσαφάδου».

«Δεν με αντέχει άνθρωπος, είμαι ιδιότροπη. Για να κάνεις οικογένεια πρέπει να βρεις το μεγάλο έρωτα, τον ιππότη. Ζω σε άλλη εποχή και πρέπει να επαναπροσδιοριστώ. Με επηρεάζει ότι συμβαίνει στον διπλανό μου, δεν μπορώ να διασκεδάζω και ο άλλος να υποφέρει», πρόσθεσε επίσης η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα