Τροχαίο Mad Clip: Λάστιχα και αναρτήσεις φωτίζουν την αλήθεια

Τροχαίο Mad Clip: Λάστιχα και αναρτήσεις φωτίζουν την αλήθεια

Το κάθε στοιχείο βάζει σε σκέψεις και δίνει τροφή για σενάρια και συζητήσεις.
Λίγο πριν την αυτοψία και τον διαγνωστικό έλεγχο στη Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip τη μοιραία νύχτας της περασμένης Πέμπτης, ο ειδικός πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια του αδικοχαμένου μουσικού, Παναγιώτης Μαδιάς, προσπαθεί να εστιάσει στα λάστιχα, τις αναρτήσεις και τον εξοπλισμό του σπορ αυτοκινήτου για να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες της τραγωδίας.

Τα σημεία στον δρόμο, λίγα μόνο μέτρα από την κατάληξη της Porsche, είναι πολύ πιθανό να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τραγική κατάληξη. Ο Παναγιώτης Μαδιάς και οι συνεργάτες του έχουν καταγράψει αναλυτικά τις ανωμαλίες στην άσφαλτο και θέλουν να διαπιστώσουν αν και πόσο επηρέασαν.

Σε αυτήν την περίπτωση την απάντηση θα δώσουν οι αναρτήσεις. Αν ο Mad Clip είχε αλλάξει τις εργοστασιακές με πιο σπορ, είναι πιθανό λόγω της ταχύτητας, το αυτοκίνητο να πήρε ακόμα μεγαλύτερη κλίση, χωρίς ο μουσικός να έχει περιθώρια αντίδρασης.

Όταν πέρασε το αυτοκίνητο από την στροφή είχε ήδη αρχίσει να γλιστράει και άρα η ανωμαλία της ασφάλτου, σε κάθε περίπτωση δεν είναι η αιτία αλλά η χαριστική βολή την στιγμή που έκανε προσπάθεια να το μαζέψει.

To όχημα, όπως δείχνουν οι μετρήσεις του κ. Μαδιά, έτρεχε με 134 χιλιόμετρα την ώρα, μια ταχύτητα που σύμφωνα με εκτιμήσεις είναι από μόνη της ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.

Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα εξίσου σημαντικό. ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα