Ο Πέτρος Φιλιππίδης πιστεύει ότι θα βρεθεί εκτός φυλακής σύντομα

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πιστεύει ότι θα βρεθεί εκτός φυλακής σύντομα

Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκονται συγκρατούμενοι στον ίδιο θάλαμο στς φυλακές της Τρίπολης. 
Μάλιστα ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα προσπαθήσει να βρεθεί εκτός φυλακής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Συγκεκριμένα νομικοί κύκλοι εξηγούν ότι μπορεί να καταθέσει προσφυγή στο ένταλμα προσωρινής κράτησης της ανακρίτριας και αυτό γιατί με τον τρόπο αυτό η υπόθεση φεύγει από τα χέρια της ανακρίτριας που την εξέτασε αρχικά, επανεξετάζεται και βγαίνει η οριστική απόφαση.Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα ο ηθοποιός προφυλακίστηκε επειδή είναι ύποπτος τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Είναι προφανές λοιπόν ότι εκεί θα χτυπήσει λέγοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς η τελευταία πράξη για την οποία κατηγορείται έγινε πριν 7 χρόνια.
Μια δεύτερη επιλογή που έχει ο γνωστός ηθοποίος είναι μετά το πέρας κάποιων μηνών να καταθέσει αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης. Για να γίνει αυτό και να αποφυλακιστεί όμως θα πρέπει να συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ή λόγοι υγείας ή να έχουν προκύψει νέα στοιχεία και δεδομένα στην υπόθεση. Και για την ώρα τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει…

Ο ίδιος, σύμφωνα με το nassosblog.gr πιστεύει ότι  μέχρι να ανέβει η παράσταση, που ετοιμάζουν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, θα έχει βγει από τη φυλακή. Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί η θετική για τον ίδιο εξέλιξη αφού νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι το αίτημά του δε θα έχει και πολύ μεγάλη τύχη.

Στην παράσταση που ετοιμάζει ο Δημήτρης Λιγνάδης που θα έχει κωμικό περιεχόμενο, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα είναι όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρωταγωνιστής

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα