Τόλης Βοσκόπουλος: Η κρυφή συμφωνία του τραγουδιστή με τον Ηλία Ψινάκη

Τόλης Βοσκόπουλος: Η κρυφή συμφωνία του τραγουδιστή με τον Ηλία Ψινάκη

Το μεσημέρι της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο.

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου βρέθηκαν στο κοιμητήριο για να πουν το δικό τους «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο καλός φίλος του τραγουδιστή, Ηλίας Ψινάκης. Ο manager και πρώην δήμαρχος Μαραθώνα προχώρησε σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram με την οποία αποκάλυψε μία κρυφή συμφωνία που είχαν κάνει οι δυο τους πριν πολλά χρόνια.

Στην ανάρτησή του, ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε πως είχε συνεννοηθεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο πως όταν πεθάνει κάποιος από τους δύο, ο άλλος θα πάει ντυμένος στα λευκά στη κηδεία του.

«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες. Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρος, μάγκας και πολύ καλός μου φίλος!!! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας: “Οποίος πεθάνει πρώτος απ’τούς δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία. Η φωτό είναι από τον Αύγουστο του 1996 στην Κέρκυρα στο γάμο του Τόλη και της Άντζελας που είχα πάει με τον Σάκη…» έγραψε στη λεζάντα ο Ηλίας Ψινάκης.

https://www.newsbeast.gr