Η Ελπίδα Νίνου απαντά για όλα όσα κατηγορούν τον σύζυγο της Πέτρο Φιλιππίδη

Η Ελπίδα Νίνου απαντά για όλα όσα κατηγορούν τον σύζυγο της Πέτρο Φιλιππίδη

Tα φώτα πέφτουν για άλλη μια φορά στην Ελπίδα Νίνου, την απατημένη σύζυγο που είδε τη ζωή της να γκρεμίζεται βιαίως από τη μι μέρα στην άλλη, ωστόσο παρ’ όλα αυτά φαίνεται να στέκεται βράχος στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην περίοδο που ο ηθοποιός αρρώστησε και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, αλλά και τώρα που έφτασε η ώρα του εισαγγελέα και των καταθέσεων. Παρά τις επίμονες πληροφορίες ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο, το οποίο κάθε άλλο από βελούδινο αναμένεται μετά τις αποκαλύψεις για τον Φιλιππίδη η Ελπίδα Νίνου φέρεται να εμφανίστηκε στον εισαγγελέα και να επιβεβαίωσε μέχρι κεραίας όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες υιοθέτησε πλήρως την υπερασπιστική γραμμή του Φιλιππίδη, που αντικρούει τις καταγγελίες και εμφανίζει τα «θύματά του» αν όχι ως θύτες τουλάχιστον ως απολύτως συνυπεύθυνα για ό,τι συνέβη μεταξύ τους.

Η στάση αυτή της Ελπίδας Νίνου υπαγορεύεται από την πίστη της και την αγάπη της προς αυτόν ή από κάτι άλλο; Αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί πλέον, με κάποιους να μιλούν για συμφωνία και απολύτως μελετημένο σχέδιο.


Το παρασκήνιο πίσω από την απόλυτη στήριξη ...

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα