Σπυροπούλου: Δεν ήθελα να προκαλέσω με το ταξίδι μου στο Ντουμπάι. Δεν ζω στον κόσμο μου

Σπυροπούλου: Δεν ήθελα να προκαλέσω με το ταξίδι μου στο Ντουμπάι.  Δεν ζω στον κόσμο μου

Για το ταξίδι που έκανε στο Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της καραντίνας αλλά και για το επόμενοι επαγγελματικό βήμα της μίλησε στις κάμερες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όπως είπε η παρουσιάστρια δεν ζει στον κόσμο της. «Δεν είχε πρόθεση να προκαλέσω», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Δεν ήταν παράνομο που πήγα στο Ντουμπάι, δεν το έκρυψα κιόλας. Ήταν και στα πλαίσια δουλειάς γιατί και ο σύντροφός μου είναι επιχειρηματίας, δραστηριοποιείται στην εστίαση και γενικά σε διάφορους άλλους τομείς. Μπορεί κάτι να φαίνεται πιο προκλητικό και έντονο, δεν είχα τέτοια πρόθεση γιατί δεν μου αρέσει να ζω στον κόσμο μου και δεν ζω στον κόσμο μου. Κι εγώ πέρασα πολύ δύσκολα και στην προηγούμενη καραντίνα ήταν μακριά η οικογένειά μου, δεν μπορούσα να τη δω. Και τώρα η μητέρα μου δεν έχει κάνει ακόμα το εμβόλιο και σήμερα, σε μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα, δεν είναι εδώ», είπε.

 Όσο για το γεγονός πως έδωσε τα χέρια με τον ΣΚΑΪ, τόνισε: «Μου έχει λείψει η τηλεόραση. Έχω πολύ όρεξη. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Δεν ξέρω αν θα ξαναέκανα το My Style Rocks. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω στον ΣΚΑΪ. Συζητάμε διάφορα πρότζεκτ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα