Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου

Στράτος Τζώρτζογλου: Δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι μου

Καλεσμένος στο The 2night Show βρέθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο μπήκε στο reality περιπέτειας του ΑΝΤ1, τη «φάρμα» αλλά και για τη ζωή του στην καραντίνα.

Όπως σημείωσε λόγω κορονοϊού έκλεισαν τα γυμναστήρια κι αυτός που κάνει μια ζωή γυμναστική αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι με τη γυναίκα του που είναι Θεσσαλονικιά που ξέρει να τρώει και να το ευχαριστιέται και ήθελε να του προσφέρει όλες τις γνώσεις της στη μαγειρική με αποτέλεσμα να πάρει 15 κιλά μέσα σε ενάμιση χρόνο. «δεν μπορούσα να τα χάσω με τίποτα. Οπότε πήγα στη Φάρμα, εγώ δεν είχα φτάσει ποτέ πάνω από 87 κιλά. Έφτασα 97 μέχρι να μπω στη Φάρμα. Και ευτυχώς μέσα σε 45-50 ημέρες, πόσο κάθισα δεν θυμάμαι, έφυγαν 16 με 17 κιλά. Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση από εδώ και πέρα να μπω στη διαδικασία χάνω κερδίζω».

«πάρα πολλά καλά θα σου πω για τη «φάρμα»" πρόσθεσε, ενώ εξήγησε τον λόγο γιατί δέχτηκε να μπει στο reality. «υπάρχει συναισθηματική απάντηση, υπάρχει και διανοητική... Είχα φτάσει σε σημείο πριν μπω στη Φάρμα, περίμενα από τον Φεβρουάριο, έκανα ένα σίριαλ πέρυσι, σταμάτησε λόγω κορονοϊού, δεν έπαιρνα λεφτά. Οπότε λέω δεν με νοιάζει καθόλου, θα πάω να σκουπίζω πεζοδρόμια και ας παίρνω ένα πιάτο φαΐ, δεν είχα να πληρώσω ούτε το νοίκι. Και ευτυχώς κάποιοι άνθρωποι καλοί, όπως η σπιτονοικοκυρά μου, μού είπε «στράτο δεν πειράζει, θα περιμένω»... είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα