Το Facebook απέκλεισε τον σκηνοθέτη των Αγριων Μελισσών

Το Facebook απέκλεισε τον σκηνοθέτη των Αγριων Μελισσών

Για ένα 24ωρο αποκλείστηκε από το Facebook ο σκηνοθέτης των Αγριων Μελισσών, Σπύρος Μιχαλόπουλος, μετά τη δημόσια τοποθέτησή του στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας έκανε μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, υποστηρίζοντας την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και γράφοντας χαρακτηριστικά:

 
«Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπειά της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα».

Την επόμενη μέρα ο Σπύρος Μιχαλόπουλος μίλησε στο Πρωινό και εξέφρασε την άποψη του για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ σχολίασε και το απολογητικό υπόμνημα τους ηθοποιού στο οποίο ισχυρίζεται πως υπήρξε ζευγάρι με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης. Απαντάει κάπου ο κ. Φιλιππίδης που δεν έχει κατηγορηθεί. Στα μάτια τα δικά μου είναι πολύ ανήθικο να βάζεις τη γυναίκα σου μέσα σε αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα. Πρόκειται για μια καταγγελία παλιά και δεν κατηγορείται για αυτό. Προχωράει σε δολοφονία χαρακτήρων. Προσπαθεί να βγάλει προς τα έξω ότι είναι θύμα αλλά δεν είναι θύμα. Δε γίνεται να τον εκδικείται για κάτι που έγινε 20 χρόνια πριν.

Δεν μπορεί να σπιλώνει άτομα. Θεωρώ ανήθικη την απολογία του στο κομμάτι της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Με την κυρία Παπαχαραλάμπους συνεργαστήκαμε πέρσι στον ANT1 και ήταν μια κυρία. Δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της. Εμένα με ενόχλησε ο τρόπος που προσπαθεί να παρουσιάσει το ζήτημα. Προσπάθησε να τη διασύρει. Ο χώρος μας τάσσεται υπέρ της αλήθειας. Ας περιμένουμε να δούμε αν θα πάει στο δικαστήριο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

 
Φαίνεται λοιπόν πως κάποιοι ενοχλήθηκαν με τα λεγόμενα του σκηνοθέτη και έκαναν καταγγελία στο προφίλ του με αποτέλεσμα ο γνωστός σκηνοθέτης να αποκλειστεί για 24 ώρες από το facebook.

O Σπύρος Μιχαλόπουλος τρόλαρε τo Facebook
Πάντως ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, πριν απενεργοποιηθεί η δυνατότητα να κάνει αναρτήσεις, δεν δίστασε να τρολάρει την απόφαση του Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά:

 

«Και το επιμύθιο

Ρε μιχαλοπουλε άσε τα διαδικτυακά δικαστήρια και κοίτα να ανεβάσεις καμμια σειρά της προκοπής και όχι τηλεοπτικά σκουπίδια όπως οι μέλισσες.. Τον Πέτρο δεν τον φτάνεις…βασικά ούτε μια τρίχα από τα α@@@α του δεν είσαι σε επίπεδο καριέρας και αναγνωρισιμότητας.. Σταμάτα να αυτογελειοποιεισαι λοιπόν και κοίτα πως θα βελτιωθείς ως επαγγελματίας και ως άνθρωπος».

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Η δικογραφία του πλέον έχει περάσει στα χέρια ανακριτή, ο οποίος σύντομα θα τον καλέσει να απολογηθεί για τις κακουργηματικές πράξεις που αντιμετωπίζει.

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα