Θοδωρής Μαραντίνης: Πήγα να εισπράξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία

Θοδωρής Μαραντίνης: Πήγα να εισπράξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία

Στον Τάσο Τρύφωνο και στην εκπομπή του στην κυπριακή τηλεόραση μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου όσο και στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί με το στομάχι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν πολλά μαζί. Ήρθε και ένα πρόβλημα υγεία. Έκανα μια επέμβαση στο στομάχι και ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ. Πέρασα στιγμές που πραγματικά δεν ήμουν καθόλου καλά, τις έχω δουλέψει αρκετά, δούλεψα και πολύ με τον εαυτό μου. Βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες. Τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον».

«Προσπαθώ να ξαναγεννηθώ μέσα από αυτή την κατάσταση που όντως κάποια στιγμή με έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά» πρόσθεσε ο τραγουδιστής των Onirama. «Στην αρχή πήγα να μπω στη διαδικασία να εισπράξω το διαζύγιο ως προσωπική αποτυχία, μετά βγήκα εντελώς και προσπάθησα να βρω το καλό που τελικά θα προκύψει από οποιαδήποτε απόφαση κρίνω πως είναι η καλύτερη».

«Μιλήσαμε και με ειδικούς για το πως θα προσεγγίσουμε τα πράγματα για τα παιδιά. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αλλά νιώθω ότι το καταλαβαίνουν σιγά σιγά και πλέον προσαρμόζονται εύκολα τελικά», σημείωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα