Βάνα Μπάρμπα: Eπιμένει να στηρίζει Φιλιππίδη - Δεν συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου ταλέντου

Βάνα Μπάρμπα: Eπιμένει να στηρίζει Φιλιππίδη - Δεν συνάδει με τη φώτιση του μεγάλου ταλέντου

Θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει αναρτήσεις της Βάνας Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γνωστή ηθοποιός το Σάββατο σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook είχε γράψει: “Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη.. αρκετά πια..”, με τους διαδικτυακούς της φίλους να είναι ιδιαίτερα επικριτικοί για αυτή της την τοποθέτηση.

Στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα σε νέα της ανάρτηση έγραψε: “Αγαπητοί φίλοι δυστυχώς δεν διαβάζω.. τι μου γράφετε. Όχι από απαξίωση.. προς Θεού. Όλα είναι σεβαστά.. και οποιαδήποτε κριτική για μένα καλοπροαίρετη” και “Έχω έκφραση την άποψη μου για τους δύο αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε. μαζί μου. Επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα, μου.. Σας ευχαριστώ”.

 

 Σε νέα της ανάρτηση σήμερα η ηθοποιός έγραψε: “Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.. Με φως και αγάπη για όλους. Θέλω να σας πω ότι δεν διαβάζω τι μου γράφετε για να μπορώ να είμαι ελεύθερη.. από την διαδικασία να πω πράγματα που θα είναι αρεστά στους περισσότερος.. γίνεται υποσυνείδητα. Καμιά φορά. Καταρχάς υποστηρίζω ότι τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι αναφέρομαι στους κ .Φιλιππίδη και Κιμούλη... δεν είναι δυνατόν στην πλειονότητα να τελέσουν αδικήματα όπως βιασμός...που είναι τόσο βάρη αδίκημα.. δεν συνάδει με την φώτιση του μεγάλου ταλέντου τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι σαν άνθρωποι δεν έχουν κάνει και κατάχρηση εξουσίας.. και λάθη”.