Ο πρώτος μηνυτής του Λιγνάδη καταγγέλλει: Όταν ξαναβρήκα τις αισθήσεις µου ήμουν γυµνός στον καναπέ

Ο πρώτος μηνυτής του Λιγνάδη καταγγέλλει: Όταν ξαναβρήκα τις αισθήσεις µου ήμουν γυµνός στον καναπέ

Οάντρας που κατήγγειλε πρώτος τον Δημήτρη Λιγνάδη και άνοιξε το χορό των καταγγελιών για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη μίλησε στην εκπομπή Live News του Mega και για τα όσα υποστηρίζει πως συνέβησαν το βράδυ στο οποίο αναφέρεται.

«Μου έλεγε “μου αρέσει πάρα πολύ που μπορώ να χαϊδέψω το κεφάλι σου” και εγώ γέλαγα και ένιωθα πολύ ωραία με αυτά που μου έλεγε, γιατί ήταν ένας θεός, κατάλαβες;» ανέφερε αρχικά ο καταγγέλλων και πρόσθεσε πως: «Δεν ήταν απλά ένα πράγμα που το έκανε μια φορά ή δυο φορές. Ήτανε κάτι το οποίο το εξάσκησε, το έμαθε, το έκανε πολύ καιρό».

Ο νεαρός τώρα άντρας τότε ήταν 15 χρονών και εξομολογήθηκε γιατί προχώρησε στην καταγγελία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Εγώ τον είχα ξεχάσει γιατί δεν ήθελα να τον θυμάμαι, ήταν άσχημο αυτό που έγινε και δεν θα επιτρέψω να το πάθει άλλο παιδί αυτό. Δεν άντεξα όταν είδα ότι υπήρχαν και άλλα θύματα, και επιβαλλόταν η φωνή μου στην υπόθεση» ανέφερε.

Ο σήμερα 25χρονος μηνυτής φέρεται να γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε ηλικία 15 ετών σε πλατεία κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Live News. O σκηνοθέτης τού πρότεινε να συνεχίσουν την κουβέντα στο ρετιρέ του 7ου ορόφου.

«Όταν βρέθηκα στο διαµέρισµά του καθίσαμε σε έναν καναπέ, µου έβαλε ένα ποτό και µου έδωσε να καπνίσω ένα τσιγαριλίκι. Ξαφνικά, έπειτα από δύο γουλιές ποτού και πριν ακόµη τελειώσω το τσιγάρο, ένιωσα µια υπερβολική έξαψη, αφόρητη ναυτία, τροµερή ζάλη.

Παρέλυσα σ’ ολόκληρο το σώµα µου κι άρχισα να χάνω την επαφή µε το περιβάλλον, να σβήνω κυριολεκτικά. Όταν ξαναβρήκα τις αισθήσεις µου ήμουν γυµνός στον καναπέ, ενώ είχε ήδη ξηµερώσει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο μηνυτής.

Στην συνέχεια πρόσθεσε πως: «Τον απείλησα γιατί ένιωσα ότι αυτό δεν ήτανε κάτι που έπρεπε να γίνει. Δεν είπα ότι δεν το έχω ανάγκη αυτό στη ζωή μου, κατάλαβες; Δεν ήξερα ότι αυτό ήταν κάτι απαράδεκτο, κάτι το οποίο δεν είναι στον κόσμο μου, τι να σου πω. Ήτανε βία».

Ο 25χρονος άνδρας κατέθεσε τη μήνυση του στις 19 Φεβρουαρίου και το έγκλημα που φέρεται να τελέστηκε το 2010 τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος παραμένει στη φυλακή, αμφισβητεί τα καταγγελλόμενα περαστικά υποστηρίζοντας, σύμφωνα με την εκπομπή, ότι κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 9 Αυγούστου 2010 βρισκόταν στο Κάιρο, πραγματοποιώντας κρουαζιέρα στον Νείλο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα