Άκης Δείξιμος: Όταν πήραν τηλέφωνο τον αδελφό μου ήμουν μαζί του

Άκης Δείξιμος: Όταν πήραν τηλέφωνο τον αδελφό μου ήμουν μαζί του

Ο Άκης Δείξιμος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ΣΟΥ ΚΟΥ FAMILY με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα των τελευταίων ημερών σχετικά με τον αδερφό του Κώστα Δόξα και τη μήνυση που έχει καταθέσει η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση, απάντησε:

 «είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, όλοι στην οικογένεια, είναι ξεκάθαρο. Όταν πήραν τηλέφωνο τον αδελφό μου, ήμουν μαζί του. Είχαν μια παθιασμένη σχέση. Πρόκειται για μια λεπτή συζήτηση και θέση που βρίσκομαι, ήδη υπάρχουν δυο αποφάσεις δικαστηρίων και είμαι σίγουρος ότι πλέον όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο. Περιμένουμε να αναλάβει η δικαιοσύνη. Τον χωρισμό το έβλεπα να ερχόταν, η δημοσιότητα όχι, ήταν απρόβλεπτο. Θα τα δείτε όλα στην πορεία».

Κώστας Δόξας: Δημοσίευσε δικαστικά έγγραφα - «θα παλέψω για την υπόληψή μου και για σένα Σοφία μου» 

Ο Κώστας Δόξας μετά τη γνωστοποίηση της μήνυσης αποχώρησε από το YSFS του ΑΝΤ1, ενώ χθες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγγραφα από τη δικαστική τους διαμάχη.
 
«Κατηγορίες – δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη ! ! Και συνεχίζουμε . . Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά… Θα παλέψω για την υπόληψή μου . . και για σένα Σοφία μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δόξας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Doxas (@kdoxas)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα