Ηθοποιός πήγε στα επείγοντα από χτυπήματα του Φιλιππίδη. Νέα σοκαριστική καταγγελία

Ηθοποιός πήγε στα επείγοντα από χτυπήματα του Φιλιππίδη. Νέα σοκαριστική καταγγελία

Μία νέα σοκαριστική καταγγελία κατά του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας από το MEGA.

Ο δικηγόρος Γιώργος Γεράρης μιλώντας το πρωί στο MEGA αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του πελάτη του σε μία θεατρική παράσταση που είχε ανέβει το χρονικό διάστημα 2013 – 2015.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μίλησε ο δικηγόρος Γιώργος Γεραρής, συνήγορος των κ.κ. Δούκα, Αναστασοπούλου, Παπαχαραλάμπους και Δροσάκη, αναφορικά με τις συγκλονιστικές καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως τον τελευταίο καιρό για τον καλλιτεχνικό χώρο, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, μία ακόμα καταγγελία ξυλοδαρμού πελάτη του από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Η καταγγελία είναι από έναν ηθοποιό που δεν θέλει να δώσει το όνομά του. Σήμερα είναι σε μια μέση ηλικία και δεν είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο όνομα. Έχει παίξει, όμως, όλη του ζωή στο θέατρο. Αφορά σε γεγονότα που συνέβαιναν από το 2013-2015 με τον θίασο του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο και αφορά η καταγγελία.

Η σχέση αυτού του ανθρώπου με τον κ. Φιλιππίδη ξεκίνησε ως εξής: Αρχικά τον προσέλαβε ως βοηθό του για τις καθημερινές εργασίες, έναντι μιας αμοιβής 100 ευρώ το μήνα. Ο άνθρωπος αυτός ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση και συμφώνησε. Και μου είπε ότι πήγε και καλά η συνεργασία τους σε εκείνη τη φάση», ανέφερε ο κ. Γεραρής.

«Του ανακοινώθηκε από τον Φιλιππίδη ότι θα τρώει ξύλο στην παράσταση»
«Στη συνέχεια ο κ. Φιλιππίδης του πρότεινε ένα μικρό ρόλο στην παράσταση που θα ανέβαζε εκείνη τη χρονιά. Ο εντολέας μου πέταξε από τη χαρά του και δέχτηκε. Οι πρόβες κύλησαν ομαλά. Κάποια στιγμή του ανακοινώθηκε από τον κ. Φιλιππίδης ότι θα τρώει ξύλο. Είχαν μια σκηνή ανάκρισης στην παράσταση που θα μπορούσε να “δικαιολογήσει” το ξύλο. Ο εντολέας μου είπε ότι είμαστε ηθοποιοί και θα κάνω ό,τι πρέπει. Ωστόσο το ξύλο δεν ήταν θεατρικό ξύλο, αλλά κανονικό ξύλο», συνέχισε ο ίδιος.

«Τον χτυπούσε ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα