Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις: Έρχεται ένταλμα σύλληψης για δεύτερο ηθοποιό

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις: Έρχεται ένταλμα σύλληψης για δεύτερο ηθοποιό

Τις προηγούμενες μέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό, στα όρια της παραγραφής, πριν από 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση την τρέχει γρήγορα η Εισαγγελία ...

Νέο ένταλμα σύλληψης σε γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση ετοιμάζεται σύμφωνα με δημοσιεύματα. Όπως μετέδωσε στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Λία Κοντοπούλου:

Τις προηγούμενες μέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό, στα όρια της παραγραφής, πριν από 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση την τρέχει γρήγορα η Εισαγγελία και δεν αποκλείεται αν προκύψουν στοιχεία να έχουμε μια γρήγορη εξέλιξη.

Για το ίδιο θέμα, ο Αλέξης Μίχας πρόσθεσε στο Πρωινό: «Αυτός ο ηθοποιός συμμετείχε σε δύο σειρές στο παρελθόν. Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών, είναι σοκαρισμένοι. Κάνουν λόγο για έναν ευγενή, αλλά παράλληλα εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά».

Προκαταρκτική έρευνα μετά τις καταγγελίες Άνθη για σεξουαλική κακοποίησή του από ηθοποιό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου καθώς έρχονται νέες καταγγελίες στην αστυνομία. Η αστυνομία ξεκινά προκαταρκτική έρευνα και για άλλες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε έρευνα για την καταγγελία του Δημήτρη Άνθη περί βιασμού του από γνωστό ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να είναι το τρίτο πρόσωπο στην καταγγελία του Νίκου Σ. όταν είχε βρεθεί στο σπίτι του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Δόθηκε παραγγελία από τον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες του 38χρονου άνδρα. Ο 37χρονος ηθοποιός και φερόμενος δράστης ήταν μαθητής και συμπρωταγωνιστής του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι αστυνομικοί μέσα στην εβδομάδα θα λάβουν, σύμφωνα με το Skai καταθέσεις από το θύμα και τον φερόμενο δράστη και ενδεχομένως από κάποιους μάρτυρες. Στη συνέχεια θα τις διαβιβάσουν στον εισαγγελέα ο οποίος θα κρίνει αν υπάρχει αδίκημα, αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις και αν θα εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO