Σπύρος Μπιμπίλας: Είναι ύβρις αυτό που έκαναν, τώρα αποκαθηλώνονται

Σπύρος Μπιμπίλας: Είναι ύβρις αυτό που έκαναν, τώρα αποκαθηλώνονται

Η εξουσία φθείρει τους ανθρώπους και τώρα με τον κορονοϊό οι ηθοποιοί μιλούν γιατί τώρα δεν έχουμε δουλειά και σε πλήρη απόγνωση έβγαλαν ότι είχαν μέσα τους ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στον καναπέ του Dot. κάθισε ο Σπύρος Μπιμπίλας, όπου μίλησε για το πως κινούνται όσοι έχουν εξουσία σε σχέση με την κακοποίηση αλλά και το πως θα προχωρήσει το ΣΕΗ.

«Έίναι απαράδεκτο να επιβάλλονται ακατανόμαστα πράγματα σε οντισιόν… Ένας νέος ηθοποιός αν πει κάτι, θα πούνε α αυτός μιλά και δεν θα τον πάρουμε… Πρώτη φορά παγκοσμίως υπάρχει τέτοια αποκαθήλωση ειδώλων… Η εξουσία φθείρει τους ανθρώπους και τώρα με τον κορονοϊό οι ηθοποιοί μιλούν γιατί τώρα δεν έχουμε δουλειά και σε πλήρη απόγνωση έβγαλαν ότι είχαν μέσα τους. Τώρα τι να φοβηθείς; Υπάρχουν κλειστά θέατρα. Είναι ύβρις και νέμεσις. Πολλές φορές είχα καταλάβει ότι διέπραξαν ύβρη. Το έβλεπα και τους είχα συμβουλεύσει. Άλλοι ήταν φτωχά παιδιά και το ξέχασαν. Σήμερα αποκαθηλώνονται με τέτοιο τρόπο, έχω κλάψει. Είχε περάσει μέσα μας σαν φυσιολογικό. Ατυχέστατη έκφραση ο άντρας παλιάς κοπής.»