Τρύφωνας Σαμαράς: Πέρυσι τον χειμώνα έφτασα στα πρόθυρα να πεθάνω

Τρύφωνας Σαμαράς: Πέρυσι τον χειμώνα έφτασα στα πρόθυρα να πεθάνω

Δεν έχουμε χρόνο να αναλωνόμαστε στο τι είπε ο ένας, τι είπε ο άλλος, τι μας πείραξε, τι δεν μας πείραξε, αν μας ακολουθεί ο ένας ή αν μας ακολουθεί ο άλλος ανέφερε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Στο Down Town και στην Φωτεινή Ρεζάν παραχώρησε συνέντευξη ο Τρύφωνας Σαμαράς, όπου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πέρυσι και τον οδήγησε κοντά στον θάνατο.

Η κριτική επιτροπή του J2US ήταν σκληρή απέναντι σου.

Και δικαίως αλλά εγώ δεν πήγα εκεί ως τραγουδιστής. Είναι πολύ δύσκολη τέχνη. Πήγα εκεί ως Τρύφωνας Σαμαράς. Το μόνο που με πείραξε ήταν το σχόλιο της Δέσποινας Βανδή που φόρεσα φουστανέλα.

Τι είχε πει;

Πως την παράδοση δεν την πειράζουμε. Αλλά εγώ δεν ήθελα να γελοιοποιήσω την παράδοση. Μπορεί να φάνηκε έτσι επειδή είχε ως σκηνικό στα videowalls τα προβατάκια αλλά καμία σχέση. Καταρχάς, δεν ήταν παραδοσιακό, ήταν το Δεν Ξαναβόσκω ‘Αλλες Βουβάλες του Μηλιώκα και δεν είχα πρόθεση να κοροϊδέψω, είχα πρόθεση να κάνω το κοινό να γελάσει. Είμαι πατριώτης αγαπώ πολύ την χώρα μου και εκτός από διασκεδαστής είμαι και βασικό στέλεχος μίας βιομηχανίας που έχει μεγάλο μερίδιο αγοράς της πατρίδας μου. Αλλά όλα καλά. Γενικά, δεν κρατάω τα αρνητικά και δεν έχω κακίες. Το έχω φιλοσοφήσει, ειδικά το τελευταίο διάστημα που μου συνέβησαν διάφορα.

Όπως;

Έπαθα κάτι πολύ σοβαρό με την υγεία μου πέρσι τον χειμώνα, έφτασα στα πρόθυρα να πεθάνω και εκεί κατάλαβα πόσο ξαφνικά μπορούμε να χαθούμε και ότι άλλο είναι το νόημα. Άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία μου. Δεν έχουμε χρόνο να αναλωνόμαστε στο τι είπε ο ένας, τι είπε ο άλλος, τι μας πείραξε, τι δεν μας πείραξε, αν μας «ακολουθεί» ο ένας ή αν μας «ακολουθεί» ο άλλος. Σιγά! Όλα έρχονται και παρέρχονται, το ξαναλέω. Τίποτα δεν μένει. Ούτε εμείς μένουμε, οπότε ας το διασκεδάσουμε. Και φυσικά εξίσου σημαντική είναι η αγάπη που αναπτύσσουμε με πέντε, το πολύ δέκα ανθρώπους.

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα