Δημήτρης Λιγνάδης: Νέο μήνυμα από την Έλενα Ακρίτα για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού θεάτρου

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέο μήνυμα από την Έλενα Ακρίτα για τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού θεάτρου

Επιμένω ότι το ρεπορτάζ μου ισχύει και είναι διασταυρωμένο τονίζει η Έλενα Ακρίτα.

Σε όσα δήλωσε με επίσημη ανακοίνωση ο Δημήτρης Λιγνάδης θέλησε να απαντήσει η Έλενα Ακρίτα μέσα από μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος δε θα διστάσει να ζητήσει και συγνώμη εάν ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ξεκαθαρίζει – «Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες»

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης, η Έλενα Ακρίτα επανήλθε για το θέμα του Εθνικού θεάτρου σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Ο Δημητρης Λιγνάδης διαψεύδει την ειδηση. Η Μενδωνη στην ανακοίνωση της ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει. Αν δεν υπαρχουν καταγγελίες για τον κ. Λιγναδη και συνεπώς δεν ‘τον παραιτούν’ όπως γνωρίζω, θα τού ζητήσω συγγνώμη. Αν όμως υπάρχουν και δεν ‘τον παραιτούν’ τότε η πράξη της Μενδωνη είναι μια καθαρά πολιτική επιλογή που θα κριθεί ανάλογα».

«Επιμένω ότι το ρεπορτάζ μου ισχύει και είναι διασταυρωμένο» καταλήγει η δημοσιογράφος

Ο Δημητρης Λιγνάδης διαψεύδει την ειδηση. Η Μενδωνη στην ανακοίνωση της ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει. Αν δεν…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021

Λίγα λεπτά νωρίτερα, στην ανακοίνωση που δημοσίευσε, ο Δημήτρης Λιγνάδης επισήμανε ότι «σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα να ενημερώσω υπεύθυνα ότι ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου και να λειτουργώ με σκοπό την ευόδωση των στόχων που έχει θέσει το Εθνικό Θέατρο, στις αντίξοες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία».

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα