Τόνι Σφήνος για το εμβόλιο: Δεν έχω ακούσει τίποτα επί της ουσίας για αυτό

Τόνι Σφήνος για το εμβόλιο: Δεν έχω ακούσει τίποτα επί της ουσίας για αυτό

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο τραγουδιστής Τόνις Σφήνος για το τηλεπαιχνίδι «Super market sweep», το οποίο ξεκινάει στο MEGA και θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στις 18:30.

«Αυτό το διάστημα ευτυχώς ξεκίνησε το τηλεπαιχνίδι στο MEGA και νιώθω ότι κάτι κάνω. Για πολλούς μήνες υπήρχε απραγία. Να φτιάξεις τον κήπο, να φτιάξεις τα αυτοκίνητα, να κάνεις δυο δουλειές αλλά περνούσαν οι μήνες και σε έπιανε μια στεναχώρια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τόνι Σφήνος. «Οπότε ήρθε το τηλεπαιχνίδι του MEGA και τα πηγαίνουμε πάρα πολύ ωραία».

Ερωτηθείς για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο ίδιος είπε: «Δεν έχω ακούσει τίποτα επί της ουσίας για αυτό.  Εγώ νιώθω ότι δεν ανήκω στις ευπαθείς ομάδες οπότε να πρέπει γρήγορα να το κάνω ή να μην το κάνω. Όταν έρθει η ώρα θα το κάνω, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ας εμβολιαστούν πρώτα οι ευπαθείς ομάδες, οι άνθρωποι που το έχουν ανάγκη, που δουλεύουν στις κλινικές, που έρχονται σε επαφές και βλέπουμε. Εμείς δόξα τον Θεό αντέχουμε ακόμα! Είμαστε γερά σκαριά»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα