Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Την αλήθεια για τη σχέση μας με τη Βίκυ Καγιά τη ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο

Στον Ραδιομαραθώνιο του Ρυθμού 949 συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία συνοδευόταν από την manager της, Έλενα Χριστοπούλου.

Η παρουσιάστρια του ALPHA απάντησε στους δημοσιογράφους για όλους και για όλα.

Τι συνέβη με τη Βίκυ Καγιά τελικά; «Τις είδα τις δηλώσεις της ναι. Την αλήθεια τη ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο. Και αυτό που φτάνει, είναι η αλήθεια. Και εδώ τελειώνει αυτός ο κύκλος και κλείνει. Δε νιώθω τίποτα. Έχει κλείσει αυτός ο κύκλος, έχω πάει παρακάτω» δήλωσε χαρακτηριστικά και εξήγησε ότι το φετινό Madwalk θα το έκανε ούτως ή άλλως η Βίκυ Καγιά.

Για τη Ζενεβιέβ σχολίασε: «Την είδα τη Ζενεβιέβ μετά τον τελικό, δεν είναι όντως χαρούμενη. Το επιβεβαιώνει και η ίδια. Έχουμε μιλήσει. Ήταν στους Κου Κου (σε διπλανά στούντιο με το Pop Up)».

Αν της γινόταν ξανά πρόταση από το GNTM, τι θα απαντούσε: «Εγώ παιδιά είμαι στον ALPHA και παρουσιάζω το Pop Up. Δόξα τω Θεό πηγαίνει καλύτερα. Περνάμε πολύ καλά κι ελπίζω να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα».

Όσο για τον Snik, απάντησε ότι δεν του λέει τίποτα για τα τατουάζ του ενώ για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας εξομολογήθηκε: «Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω οικογένεια το 2021 ναι, δεν είναι ότι θα ξυπνήσω και να πω: “λοιπόν το ‘21 ήρθε! Ξεκινάω”».

https://www.tlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα