Οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν απέτρεψαν τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει μια βουτιά στα κρύα νερά της Βουλιαγμένης.
Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής αγαπάει πολύ τη θάλασσα και είναι χειμερινός κολυμβητής, οπότε την απολαμβάνει σχεδόν όλο τον χρόνο. Μάλιστα στις εξορμήσεις του παίρνει μαζί και τον μεγάλο του γιο.
Ο παρουσιαστής ανέβασε φωτογραφία τους στο Ιnstagram, όπου φαίνεται ο ίδιος με το παιδί του λίγο πριν βουτήξουν στη θάλασσα και οι φαν του σχολιάσαν το θάρρος του, αλλά και το ...εναλλακτικό μαγιό του!
Η επιλογή του μαγιό δεν ενθουσιάσε τους followers του, καθώς τα σχόλια ήταν δεκάδες, με την πλειοψηφία αυτών να του επισημαίνουν ότι θα έπρεπε να το σκεφτεί καλύτερα πριν το φορέσει.
Διαβάστε ακόμα: Ιωάννα Τούνη: Τα νεύρα μου δεν είναι καλά, κάνω μισάωρο ποδαρόδρομο, λόγω της απεργίας των ταξί




