Εγώ είμαι επάνω από το Νταλάρα. Ο Γιώργος με αφήνει παντελώς αδιάφορο

Εγώ είμαι επάνω από το Νταλάρα. Ο Γιώργος με αφήνει παντελώς αδιάφορο

Ο Γιώργος Νταλάρας, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του μιλά στην ΕΡΤ για τη ζωή και το έργο του, ανατρέχοντας σε στιγμές, αποφάσεις και πρόσωπα που σημάδεψαν την πορεία του ως ανθρώπου και την καριέρα του ως μουσικού.

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδοποιός μιλώντας στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή "Προσωπικά", αποκάλυψε ότι τον ενδιαφέρει ποια εικόνα έχει ο κόσμος για τον ίδιο και πως όταν "θα φύγει" θέλει να ξέρουν όλοι ποιοι ήταν ο Γιώργος.

"Δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενδιαφέρει ποια εικόνα έχει ο κόσμος για μένα, γιατί νιώθω ότι έχει μείνει κάτι ανεκπλήρωτο. Ο κόσμος βλέπει μια αφίσα. Βλέπει το Νταλάρα. Πάει του ζωγραφίζει γυαλιά, δόντια, γράφει ό,τι θέλει επάνω και ξεχνάει τον άνθρωπο. Όχι κύριε", τόνισε ο Γιώργος Νταλάρας.

"Εγώ είμαι επάνω από το 'Νταλάρα'. Ο Γιώργος με αφήνει παντελώς αδιάφορο. Με ενδιαφέρει μόνο το μουσικό του κομμάτι. Το υπόλοιπο αν θέλετε να το μάθετε περάστε έξω από τη φωτογραφία", είπε, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως "αυτό με ενδιαφέρει, όταν θα φύγω πια να ξέρουμε τι ήταν ο Γιώργος¨.

Ο Γιώργος Νταλάρας, στη συνέντευξή του που θα προβληθεί στην ΕΡΤ την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, μοιράζεται εικόνες και λόγια που "έγραψαν" στην μνήμη του, μιλά για τα πρόσωπα που καθόρισαν την ζωή του αλλά και για τις ιδέες του που τον κάνουν όλα αυτά τα χρόνια να αγωνίζεται για όσα πιστεύει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα