Alpha: Έξοδος για Ελεονώρα Μελέτη - Πρόταση σε Τατιάνα Στεφανίδου

Alpha: Έξοδος για Ελεονώρα Μελέτη - Πρόταση σε Τατιάνα Στεφανίδου

Διεκδικήσεις, απανωτά ραντεβού,σπάσιμο συμβολαίων και πολλά υποσχόμενες νεότευκτες συμφωνίες έρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο τις ερχόμενες εβδομάδες.

Στο «μάτι του κυκλώνα» η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία σύμφωνα με το ethnos.gr δεν θα παρουσιάζει πλέον την εκπομπή  «Ώρα για Μελέτη» -και θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν εκτός Alpha- στον απόηχο μιας έντονης κόντρας με τον Νίκο Μάνεση.

Τις νέες ανακατατάξεις θα δούμε στο τηλεοπτικό πεδίο, καθώς στο «κάδρο» μπαίνει και η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία δέχθηκε πρόταση από τον Alpha - αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η Τατιάνα Στεφανίδου ενημέρωσε το Mega ότι υπαναχωρεί από την μεταξύ τους άτυπη συμφωνία να ενταχθεί η παρουσιάστρια στην πρωινή ζώνη 08.00-10.00. 

Παράλληλα, το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη «έπεσε στο τραπέζι» για να ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού της Συγγρού. Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ανέφερε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου οδεύει για το 11-1 της Ελεονώρας Μελέτη και όχι για το 8-10 που της προτάθηκε στο Mega. Όσο για την αντικαταστάτρια της Ελεονώρας, αυτή φαίνεται ότι θα είναι η Μαρία Νικόλτσιου. Το κανάλι του Alpha δεν έχει μέχρι στιγμής τοποθετηθεί επισήμως.

http://www.topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα