Μπραντζελίνα: Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στο πρώην ζεύγος - Ο Πιτ διεκδικεί τα παιδιά

Στις 16 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που η Angelina Jolie ανακοίνωσε δημόσια πως θέλει διαζύγιο από τον Brad Pitt προκαλώντας πανικό σε όλο τον πλανήτη. Με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας κατόρθωσε να πάρει μερική επιμέλεια των έξι παιδιών τους, όσο ο ηθοποιός με τεστ και πραγματογνώμονες προσπαθούσε να αποδείξει ποτέ δεν άπλωσε χέρι σε κανένα από τα παιδιά του, ούτε και το βράδυ πριν το χωρισμό.

Κι ενώ μερικώς τα έχουν βρει και το διαζύγιο τους έχει βγει, τον Νοέμβριο θα πραγματοποιηθεί η δίκη για την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο Brad Pitt σχεδιάζει να πολεμήσει την Angelina Jolie, ρισκάροντας τα πάντα για να «έχει νυχτερινές επισκέψεις με τα παιδιά του για τις διακοπές». Με το διαζύγιό τους να κλείνει ήδη δύο χρόνια, το ζευγάρι είναι τελικά έτοιμο να επισημοποιήσει την μεταξύ τους κατάσταση, και γι’ αυτό έχει στραφεί στα δικαστήρια των ΗΠΑ για ένα σχέδιο επιμέλειας.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Us Weekly, πηγές κοντά στους Pitt και Jolie πιστεύουν: «Η επίσκεψη των διακοπών είχε οριστεί πριν από τη δίκη επιμέλειας. Ο Brad θα δει τα παιδιά την ημέρα των Χριστουγέννων. Ελπίζει ότι θα του δοθεί αυξημένος χρόνος φύλαξης με τα παιδιά το οποίο θα είχε ως αποτέλεσμα να διανυκτερεύσουν για τις διακοπές του τρέχοντος έτους και η απόφαση θα ληφθεί από τον δικαστή τον Νοέμβριο».

Η μάχη για την επιμέλεια του Brad και της Angelina αναφέρεται ότι είναι μια από τις πιο ακριβές στην ιστορία και ενώ οι δυο τους προστατεύουν τα παιδιά τους από το φραγμό των μέσων ενημέρωσης, η Sun αναφέρει: «Τα παιδιά έχουν προστατευτεί σε μεγάλο βαθμό, αλλά είναι αρκετά μεγάλα για να έχουν μια αρκετά ισχυρή αίσθηση του τι συμβαίνει. “Σπάει” η καρδιά του Brad να ξέρει ότι ήταν στο κέντρο αυτής της άθλιας μάχης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Ο ηθοποιός σκοπεύει να διεκδικήσει τα παιδιά για τις γιορτές με όλα του τα «όπλα» και μένει να δούμε τι θα αποφανθεί το δικαστήριο εν τέλει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα