Η Σμαράγδα Καρύδη για το Ένα Εκατομμύριο Yen στο Live News

Η Σμαράγδα Καρύδη για το Ένα Εκατομμύριο Yen στο Live News

Νομίζω ότι στα τηλεπαιχνίδια, όταν είναι ωραίο το concept και μου αρέσει, νιώθω πιο εγώ ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη στο Live News.

Στο Live News με το Νίκο Ευαγγελάτο βρέθηκε καλεσμένη η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία μίλησε για το νέο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στο Mega με τον τίτλο «Ένα Εκατομμύριο  Yen».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανέφερε τον τρόπο που εκτυλίσσεται η διαδικασία στο παιχνίδι αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει εφαρμογή και για τους τηλεθεατές που θα πρέπει σε πραγματικό χρόνο να δώσουν την σωστή απάντηση, όπως κι οι παίκτες.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη από την ανταπόκριση του κόσμου ενώ τόνισε ότι είναι το τρίτο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

«Εδώ στο Mega ξεκίνησα με το Celebrity Game Night και πέρασα πολύ ωραία. Κατά καιρούς μου έχουν προτείνει κι άλλου τύπου εκπομπές. Νομίζω ότι στα τηλεπαιχνίδια, όταν είναι ωραίο το concept και μου αρέσει, νιώθω πιο εγώ. Όταν είναι μια εκπομπή μαγκαζίνο, έχεις μια πίεση με τα νούμερα τι πρέπει να λες κάθε φορά, τι να αλλάζεις, πως πρέπει να αλλάζει η θεματολογία για να πιάσει. Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να το παρακολουθήσω όλο αυτό.» είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

https://www.zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα