Νίκη Λυμπεράκη: Η αποκάλυψη για τη ζωή της πριν τη δημοσιογραφία

 Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και τον Παύλο Σταματόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

«Όλα τα παιδιά της ηλικίας μας είχαν ένα κόλλημα με τον Ιντιάνα Τζόουνς, εγώ είχα και με τον Μάτλοκ, γι’ αυτό και η δικηγορία. Ήθελα να γίνω ηθοποιός, αφού θα τελείωνα τις σπουδές μου. Έκανα προετοιμασία τρία χρόνια για να δώσω στο Εθνικό Θέατρο, αλλά δεν πήγα ποτέ. Ήμουν απουσιολόγος στο σχολείο, αλλά δεν έβαζα απουσίες σε όσους έκαναν κοπάνα. Είχα τη μαμά μου καθηγήτρια στο γυμνάσιο, ήταν τραγική κατάσταση. Μαθαίνω πολλά πράγματα και τα παρατάω, όπως το βιολί.

Ο μπαμπάς μου μού έλεγε “άστο το ρημάδι το βιολί”. Το όνειρό μου είναι ένα ρεσιτάλ βιολιού και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο καλλιτεχνικό πατινάζ. Τελείωσα τη Νομική με δυσκολία γιατί δούλευα. Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε συμβολαιογραφείο, έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδάκια. Όταν δούλευα στο φούρνο, έφτιαχνα σάντουιτς, σφουγγάριζα, έκανα ταμείο… Η μόνη λαμπρή στιγμή στη δικηγορική μου καριέρα αφορούσε δική μου υπόθεση. Το πρώτο μου δελτίο ειδήσεων ήταν πριν από 13 χρόνια στην ψηφιακή ΕΡΤ. Όταν πρωτοβγήκε “Ο πιο αδύναμος κρίκος” έλεγα ότι θα ήθελα να τον παρουσιάσω κάποια στιγμή στη ζωή μου.

Το μωρό μου είναι το πιο όμορφο και το πιο έξυπνο του κόσμου, είμαι γραφική μαμά, κάνω αυτά που κορόιδευα. Η μητρότητα είναι ένα μαγικό πράγμα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ευτυχισμένη. Πιστεύαμε ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχαμε βρει και το όνομα. Πάντα έλεγα ότι αν κάνω αγόρι δεν θα βγάλω το όνομα του μπαμπά μου γιατί δεν μου άρεσε, το Παναγιώτης δεν μου άρεσε. Επειδή όμως ο μπαμπάς μου δεν υπάρχει πια, όταν μάθαμε ότι είναι αγόρι ήταν αυτονόητο ότι θα πάρει το όνομά του. Από εκεί που είσαι η κόρη του Πάνου μια ζωή, μετά είσαι η μαμά του Πάνου», είπε η Νίκη Λυμπεράκη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα