Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο σύντροφός της αποκάλυψε την τραγουδίστρια που θα τους παντρέψει

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο σύντροφός της αποκάλυψε την τραγουδίστρια που θα τους παντρέψει

Πριν από μερικές ημέρες, δημοσιεύτηκε η αναγγελία γάμου της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του γνωστού δικηγόρου Σπύρου Δημητρίου. Η γνωστή τραγουδίστρια, όμως, δεν είχε κάνει καμία δήλωση μέχρι τώρα σχετικά με το ευτυχές γεγονός.

Περισσότερες πληροφορίες, όμως, φαίνεται πως αποκάλυψε ο … γαμπρός!

Ο Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" για επαγγελματικούς λόγους, έκανε κάποιες διστακτικές δηλώσεις για την καλή του μετά από προτροπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star.

"Θα μας παντρέψει η Σάννυ Μπαλτζή. Είναι πολλά χρόνια φίλη μου και την εκτιμώ πολύ. Με τον κύριο Λύτρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις γιατί όπως σας είπα αρνείται να μου κάνει δώρο και νομίζει ότι με συμβουλές και με ευχή θα τη γλιτώσει", είπε χιουμοριστικά για τους μέλλοντες κουμπάρους του ο γνωστός δικηγόρος.

Όσο για την ημερομηνία του γάμου φαίνεται πως θα είναι η 10η Οκτωβρίου. Μάλιστα, συνεργάτης της εκπομπής αποκάλυψε πως το προσκλητήριο του ζευγαριού μοιάζει με εισιτήριο συναυλίας και είναι σε τόνους του λευκού και του γαλάζιου.

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει μια δήλωση για την αγαπημένη του, ο αρραβωνιαστικός της διάσημης τραγουδίστριας είπε: "Γίνονται θαύματα"!

  Οι πρώτες δηλώσεις της μέλλουσας νύφης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα