Ο Γκάι Ρίτσι έχασε το δίπλωμα του για 6 μήνες επειδή έστελνε sms

Ο Γκάι Ρίτσι έχασε το δίπλωμα του για 6 μήνες επειδή έστελνε sms

Ο διάσημος Βρετανός σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι έμεινε χωρίς δίπλωμα για έξι μήνες, καθώς πιάστηκε να στέλνει μηνύματα με το κινητό του την ώρα που οδηγούσε.

Ο σκηνοθέτης πίσω από τις ταινίες “Η Αρπαχτή” και “Δύο Καπνισμένες Κάνες”, πιάστηκε στα “πρασα” από τον ποδηλάτη και YouTuber του Δυτικού Λονδίνου, Van Erp, ο οποίος συνηθίζει να ξεμπροστιάζει οδηγούς που κάνουν παραβάσεις – σύμφωνα με την Daily Mail έχει βοηθήσει τις αρχές του Λονδίνου να “πιάσουν” 358 απερίσκεπτους οδηγούς.

Ο ΥouTuber, ο οποίος μετράει πάνω από 22.000 ακολούθους στο κανάλι του, βιντεοσκόπησε την παράβαση του Ρίτσι το Νοέμβριο του 2019, καθώς ο σκηνοθέτης οδηγούσε στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου και έστελνε μηνύματα ενώ βρισκόταν στο ακινητοποιημένο όχημα του, λόγω κίνησης.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, ο YouTuber πλησιάζει το αυτοκίνητο του Ρίτσι και όταν εκείνος κατεβάζει το παράθυρο, του κάνει παρατήρηση που οδηγεί και γράφει στο κινητό. “Δεν νομίζω ότι πρέπει να στέλνεις μηνύματα την ώρα που οδηγείς, σε είδα να το κάνεις και πριν από λίγο”, ακούγεται να του λέει ο άντρας.

Ο Ρίτσι φαίνεται να τον αγνοεί, ανεβάζει το παράθυρο ξανά και συνεχίζει να οδηγεί.

Την Τρίτη (22 Ιουλίου), απαγορεύτηκε στον 51χρονο σκηνοθέτη η οδήγηση για έξι μήνες, αφού παραδέχθηκε το αδίκημα στο Δικαστήριο του Bromley, αλλά και γιατί προστέθηκαν επιπλέον έξι πόντοι στους υπάρχοντες εννέα πόντους του για προηγούμενη παράβαση του ορίου ταχύτητας.

Ο Van Erp δήλωσε πως: “Πιστεύω ότι αυτό που κάνω διατηρεί τους δρόμους ασφαλείς. Το σύστημα πόντων έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους ανθρώπους να οδηγούν καλύτερα. Δέχτηκα πολλές ανώνυμες απειλές μέσω αυτού που κάνω.”

https://perpetual.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα