Ο Έλληνας διάσημος που ξεπέρασε την Ελένη Μενεγάκη στο Instagram

Ο Έλληνας διάσημος που ξεπέρασε την Ελένη Μενεγάκη στο Instagram

Τεράστια είναι η επιτυχία που γνωρίζει το προφίλ του Άκη Πετρετζίκη στο Instagram. Ο δημοφιλής σεφ που πλέον ξεπερνά σε ακολούθους και την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τον Ανδρέα Γεωργίου, οι οποίοι είναι πια δεύτερη και τρίτος στη λίστα αντίστοιχα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους followers του.

Αναρτώντας μια σειρά φωτογραφιών το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου τον βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστός, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από το προφίλ του, που αυτή την στιγμή αριθμεί 1,5m followers.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

1.500.000! Όταν πρωτοέφτιαξα το Instagram μου, δεν φανταζόμουν ποτέ πως η παρέα μας θα μεγάλωνε τόοοοοσο πολύ!  Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!  Για να το γιορτάσουμε, σας έχω σούπερ #Διαγωνισμό! Ένας τυχερός θα κερδίσει 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στον ξενώνα @fyloma_lafkos, στο Πήλιο!  Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το post μέχρι τις 12/07 γράφοντας "Πάμε για τα 2M"! *Όροι διαγωνισμού στο link στο προφίλ μου! 1.500.000 followers! When I first created Instagram, I never imagined that it would grow soooo much! Thank you all from the bottom of my heart!  #1andhalf #million #followers #thankyou #iloveyou #ily #greek #chef #yummy #recipes #foodie #droolclub #foodstagram #instafood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις8 Ιούλ, 2020 στις 2:02 πμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα