Κοινώνησα στην καραντίνα 5 φορές λαθραία και δεν έπαθα τίποτα

Aπό τους αγαπημένους τραγουδιστές μεσουράνησε τη δεκαετία του ’70 όπου έκανε μεγάλες επιτυχίες, όπως  το «Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε»! Δεν του άρεσε όμως η ζωή της νύχτας και αποφάσισε να αποσυρθεί. Τα τελευταία χρόνια ζει με τη σύνταξή του όπως έχει πει και ένα ενοίκιο που παίρνει από ένα σπίτι.

Ο λόγος για τον Γιώργο Κοινούση ο οποίος σήμερα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, δηλώνει πως τις ημέρες της πανδημίας δεν έλαβε κανένα μέτρο για να προστατευτεί από τον κορονοϊό. Έχοντας εκφράσει χρόνια τη μεγάλη πίστη του στο Θεό, ο τραγουδιστής δηλώνει:

«Δεν έλαβα κανένα μέτρο. Η πίστη μου ήταν τόσο δύνατή που δεν μου επέτρεπε να πηγαίνω στην εκκλησία με τη μάσκα του … Ζορό στο πρόσωπο, σαν μασκοφόρος. Μασκοφόροι είναι μόνο οι ληστές. Εγώ δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή. Για μένα πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο θα έπρεπε να ήταν ότι οι εκκλησίες γεμίζουν από κόσμο τις Κυριακές. Κοινωνούν και κανείς δεν έχει κολλήσει. Εγώ κοινώνησα μέσα στην καραντίνα 5 συνεχόμενες φορές «λαθραία» και δεν έπαθα τίποτα απολύτως.Ναι, κοινώνησα κεκελισμένων των θυρών! Είναι δυνατόν να μας απγορεύσουν να αγκαλιαζόμεστε; Να δίνει ο ένας το χέρι στον άλλο»;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα