Πρωτόγνωρες εικόνες από την πρώτη drive - in συναυλία της Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα

Πρωτόγνωρες εικόνες από την πρώτη drive - in συναυλία της Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα

H παλιά αµερικανική συνήθεια των drive-in αναβιώνει εν µέσω µιας πρωτόγνωρης πανδηµίας, η οποία απειλεί µε εξαφάνιση τα δρώμενα ψυχαγωγίας που προϋποθέτουν συνθήκες συνωστισμού.  Η Αθήνα του σήµερα υποδέχθηκε το πρώτο Drive-In Φεστιβάλ με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και κάνει την αρχή στο Α' Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας, τραγουδώντας τις επιτυχίες της το βράδυ της Δευτέρας, 2 Ιουνίου.

Η πρώτη drive-in συναυλία που γίνεται ποτέ είχε δωρεάν είσοδο και όποιος ήθελε, αντί εισιτηρίου, προσέφερε τρόφιµα και φάρµακα για τις κοινωνικές δοµές του δήµου. Από νωρίς τα αυτοκίνητα είχαν παραταχθεί κάτω από μία σκηνή σε προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης. Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9μ.μ και η Νατάσα Θεοδωρίδου έμεινε πάνω στη σκηνή ερμηνεύοντας τις πιο γνωστές της επιτυχίες για περίπου 2 ώρες. Εκεί και ο ηθοποιός και φίλος της τραγουδίστριας, Παντελής Καναράκης.

O δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσόρισε τους θεατές πριν αρχίσει η συναυλία λέγοντας: «Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια - μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή».

Για το πρωτότυπο φεστιβάλ έχει δηλώσει πως η ιδέα προέκυψε στην προσπάθεια προσαρμογής των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο δήμος στα νέα δεδομένα και την ευκαιρία αξιοποίησης μιας μεγάλης και ήσυχης έκτασης πρασίνου που υπάρχει στην περιοχή. Θα φιλοξενηθούν προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώνοται τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πόσταρε στο Instagram βίντεο από τη βραδιά και την προετοιμασία του χώρου.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou) στις2 Ιούν, 2020 στις 10:57 πμ PDT

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα