Ελένη Μενεγάκη εξηγεί τους λόγους που μένει εκτός τηλεόρασης

Ελένη Μενεγάκη εξηγεί τους λόγους που μένει εκτός τηλεόρασης

Η Ελένη Μενεγάκη άφησε άφωνο το τηλεοπτικό κοινό χθες, όταν την ημέρα της γιορτής της ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής Ελένη ότι αποχωρεί από τον Alpha, ενώ του χρόνου θα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ακόμα και η συντακτική της ομάδα αιφνιδιάστηκε από το τηλεοπτικό διάγγελμα της παρουσιάστριας, η οποία παρά ταύτα είπε ότι είχε πάρει την απόφασή της από την περασμένη χρονιά.

Ελάχιστοι στενοί της συνεργάτες γνώριζαν πως είχε σκοπό να μιλήσει την Πέμπτη για το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha, μεταξύ των οποίων η αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή. Μαζί της στο πλατό ήταν και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος ευδιάθετος και αυτός συνομίλησε επί αρκετή ώρα με πρόσωπα από την ομάδα των συνεργατών της συζύγου του.

Το πρωί της Παρασκευής, το Πρωινό του ANT1 προέβαλε τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης, λίγο αφότου έφυγε συγκινημένη από το πλατό της εκπομπής: «Απλά σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πώ αφότου ξεκινήσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, όπου για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι τη δουλειά μου. Εγώ είμαι και ήμουν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στη τηλεόραση. Δεν ξέρω πώς το νιώθει ο καθένας. Εχω σκεφτεί το κάθετι που κάνω, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής. Εναν χρόνο το σχεδιάζω. Κάνω ένα βήμα μπρος ένα πίσω. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Σήμερα, μάλλον, τους περισσότερους τους ξάφνιασα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την πιθανή αντικαταστάτρια της, τη Βάσω Λασκαράκη, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν δουλεύω στη διοίκηση. Είμαι η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη και παρουσιάστρια θα παραμείνω».

 

ethnos