Άννα Βίσση: Η συγκινητική συνάντηση με τα εγγόνια της και την κόρη της

Άννα Βίσση: Η συγκινητική συνάντηση με τα εγγόνια της και την κόρη της

 Μία διαφορετική βραδιά με πολύ μουσική και τραγούδια, στην οποία η αγαπημένη ερμηνεύτρια Άννα Βίσση και οι μουσικοί της μας ταξίδεψαν από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι το σήμερα. Δεν έλειψαν οι συγκινητικές στιγμές, όπως ήταν η συζήτηση με την κόρη της Άννας Βίσση, Σοφία, και τους δύο γιους της μέσω skype.

Τα εγγόνια της ζήτησαν να «ξανά μανά» να τραγουδήσει και εκείνη δεν τους χάλασε χατήρι. Το τηλέφωνο της Άννας Βίσση χτύπησε και άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει on air στο Mega, με την κόρη της Σοφία.

«Γειά σου γιαγιά» ακούστηκε και η μεγάλη σταρ χάρισε το πιο πλατύ της χαμόγελο.

Η κόρη της Σοφία είπε με αισιοδοξία «Θα το περάσουμε κι αυτό, όπως έχουμε περάσει κι άλλα πιο δύσκολα», ενώ ο μικρός Νικόλας ρώτησε: «Γιαγιά, ήσουν τραγουδίστρια και όταν ήταν μικρή η μαμά;»

Και η Άννα είπε απλά: «Νομίζω γεννήθηκα για να γίνω τραγουδίστρια», πριν πιάσει εκ νέου το μικρόφωνο για να τραγουδήσει το τραγούδι που ζήτησε η οικογένειά της.

 

Αποκάλυψε το μεγάλο καβγά της με τον Νίκο Καρβέλα όταν έγραφαν το “Δώδεκα”

Τον μεγάλο καβγά που είχε κάνει με τον Νίκο Καρβέλα, όταν έγραφαν το τραγούδι “Δώδεκα”, το 1985, αποκάλυψε η Άννα Βίσση στην εκπομπή της στο Mega.

«Γράφτηκε εδώ μέσα, το 1985, αν δεν κάνω λάθος. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε έναν μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε .... Διαβάστε περισσότερα στο Ourlfe

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα