Η Μαρία Κίτσου μίλησε δημόσια για τη μάχη με την κατάθλιψη

Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Μαρία Κίτσου. Η πρωταγωνίστρια από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την απόφασή της να βγει και να μιλήσει δημόσια για την κατάθλιψη που πέρασε.

“Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να έχω ένα καθήκον να βγω να το πω και να καταρρίψω ένα ταμπού -τουλάχιστον με το μικρό μου μερίδιο ότι μπορώ να κάνω. Να πω ότι είναι μια ψυχική νόσος, μια ασθένεια σαν όλες τις άλλες. Δηλαδή, έχεις πρόβλημα να πεις “έχω το συκώτι μου, πνευμονία, συνάχι”;

Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυτρωθείς από αυτό, να βγεις από αυτό και γι’ αυτό το έκανα, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού. Να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά στις οικογένειές τους, να μπορούν να μιλήσουν οι γυναίκες στον σύντροφό τους, οι άντρες στις γυναίκες τους, οι φίλοι με τους φίλους. Να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα θα τους φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα γίνουν καλά”, εξομολογήθηκε η Μαρία Κίτσου.

Μιλώντας για τις Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέση Μάη.

zappit


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα