Θρίλερ με την επιστροφή Σπαλιάρα στην Ελλάδα, λόγω κορονoϊού - Εγκλωβισμένος στο Ιράν

Θρίλερ με την επιστροφή Σπαλιάρα στην Ελλάδα, λόγω κορονoϊού - Εγκλωβισμένος στο Ιράν

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Γιάννης Σπαλιάρας καθώς θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα από το Ιράν όπου βρισκόταν για μία παραγωγή στην οποία συμμετείχε και δεν μπορεί. 

Ο ηθοποιός και μοντέλο βρισκόταν τους τελευταίους μήνες στο Ιράν μαζί με τον Νίκο Πουρσανίδη και τον Μάνο Πίντζη, μετά την πολύ δελεαστική πρόταση που δέχτηκαν να πρωταγωνιστήσουν σε σειρά της Ιρανικής τηλεόρασης εκεί.

Όλα πήγαιναν υπέροχα και μάλιστα ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε μιλήσει και στην Ιρανική τηλεόραση για αυτή την υπερπαραγωγή.

Χρειάστηκε μάλιστα να αλλάξει το παρουσιαστικό του, να ξυρίσει τα μαλλιά του και να μακρύνει τα μούσια του προκειμένου να αποκτήσει την όψη που ήθελαν οι ειδικοί για τον ρόλο του.

Ενσάρκωνε στη συγκεκριμένη δουλειά έναν βυζαντινό στρατηγό και για τις ανάγκες του ρόλου του χρειάστηκε στις περισσότερες σκηνές να κρατάει μία πανοπλία που ζύγιζε 15 κιλά.

«Βρισκόμαστε γύρω στο 500 μ.Χ. Στην εποχή του Ιουστινιανού και υποδύομαι έναν βυζαντινό στρατηγό. Κάνουμε πολλές πρόβες με άλογα, με άρματα και υπάρχουν άνθρωποι ειδικά εκπαιδευμένοι που μας δείχνουν πώς να χειριστούμε τα σπαθιά, τα ακόντια και τα τόξα», είχε πει ο ίδιος για τον ρόλο του στο gossip-tv.gr πριν από λίγο καιρό.

Σήμερα, ο Γιάννης Σπαλιάρας μαζί με τον Νίκο Πουρσανίδη και τον Μάνο Πίντζη θέλησαν να ταξιδέψουν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Όμως, μετά την απόφαση της αεροπορικής εταιρίας Iran Air που ανακοίνωσε σήμερα ότι σταματά όλες τις πτήσεις για Ευρώπη λόγω εξάπλωσης του κοροναϊού όπως μετέδωσε το Ιρανικό πρακτορείο Ειδήσεων IRNA, οι τρεις τους έμειναν εγκλωβισμένοι στην Τεχεράνη, πρωτεύουσα του Ιράν.

Πηγή: gossiptv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα